de oven voor op 180º.
het hartje uit 350 g aardbeien en snij de aardbeien in schijfjes. Opgelet, snij ze niet te dun! Mix de aardbeien met 3 eetlepels suiker en de geraspte citroenschil in een halfgrote kom.
het bladerdeeg in vier rechthoekige stukjes van 10x12 cm en leg ze op een bakplaat.
de aardbeischijfjes op het bladerdeeg en laat het geheel 20 tot 25 minuten bakken in de oven totdat de randen goudbruin kleuren. Laat lichtjes afkoelen.
de overgebleven aardbeien gedurende twee minuten met de overgebleven suiker, de geraspte citroenschil en de vanillezaadjes in een keukenrobot totdat je een homogeen geheel krijgt.
een bolletje Carte D'Or Vanilleroomijs uit en leg op elk bladerdeegtaartje een bolletje ijs.
een beetje aardbeiencoulis over de taartjes en serveer onmiddellijk.
12 kleine bolletjes Carte D'Or Aardbeienijs (200 gr/400 ml), 120 gr. gewone bloem
6 bolletjes Carte D'Or Vanilleroomijs (200 gr/400 ml), het eiwit van 2 eieren