BurstingPipe

Aantal personen 6

Voorbereidingstijd
8 minuten
Afkoeltijd
0 minuten
Moeilijk
Two Star

CHOCOLADE CAKE EN CARTE D’OR VANILLEROOMIJS

Serveer als een traktatie voor bij de lunch of als decadent nagerecht.
  • Ingrediënten
  • 6 bolletjes van Carte d’Or Vanilleroomijs (150g/300ml)
  • 1 grote rechthoekige chocolade cakevorm
  • 150g pure chocolade
  • 1 sinaasappel, alleen de schil (zest)
  • Methode
  • SNIJ

    de chocolade cake in individuele porties en leg ze op bordjes.

  • BREEK

    de pure chocolade in stukjes en plaats ze in een glazen schaal.

  • SMELT

    de chocola boven een pan met kokend water (au bain marie).

  • SCHEP

    een bolletje Carte D’Or Vanilleroomijs op ieder plakje cake.

  • VERSIER

    de cake met sinaasappel zest.

  • BESPRENKEL

    vervolgens met chocolade saus en serveer het meteen.