BurstingPipe

Aantal personen 4

Voorbereidingstijd
15 minuten
Afkoeltijd
5 minuten
Moeilijk
Four Star

CHOCOLADE PANNENKOEKEN

Maak de pannenkoeken op voorhand, verwarm ze en vul ze met uw favoriete Carte d’Or smaak.
  • Ingrediënten
  • 8 bolletjes Carte D’Or Chocoladeroomijs (200 g/400 ml)
  • 150 g bloem
  • 1 ei
  • 275 ml melk
  • 25 ml water
  • Een beetje olie
  • Poedersuiker
  • 12 verse frambozen
  • Methode
  • MENG

    de bloem en het ei in een grote kom.

  • KLOP

    de melk en het water om een gladde pasta te vormen. Laat afkoelen gedurende 5 minuten.

  • VERWARM

    een kleine koekenpan met antiaanbaklaag en voeg een beetje olie toe.

  • GIET

    5 el van de pannenkoekmix in de pan.

  • BAK

    tot ze een gouden kleur hebben en bak de andere kant.

  • HERHAAL

    tot je deeg op is.

  • VERWARM

    de pannenkoeken onder de grill. Vouw 2 pannenkoeken in vieren om zo een zakje te maken van elk pannenkoek en leg ze op bord.

  • VORM

    2 bolletjes van Carte D’Or Chocoladeroomijs en plaats ze in de twee zakjes die je gemaakt hebt met de pannenkoeken.

  • BESTROOI

    met poedersuiker en versier met verse frambozen.