BurstingPipe

Aantal personen 4

Voorbereidingstijd
5 minuten
Afkoeltijd
0 minuten
Moeilijk
Two Star

GEGRILDE PERZIKEN MET AMARETTO EN VANILLE

Dit eenvoudig recept kan geserveerd worden als een light dessert of zelfs op de BBQ. Perfect geserveerd met een genereuze schep Carte d’Or Amaretto ijs.
  • Ingrediënten
  • 8 scheppen Carte d’Or Gelateria Amaretto, Vanille & chocolade ijs (200 g/400 ml)
  • 4 rijpe perziken
  • 1 tl poedersuiker
  • Een beetje olie
  • 2 el geschaafde, geroosterde amandelen
  • Methode
  • VERWARM

    een grillpan tot ze heet is.

  • HALVEER

    elke perzik en verwijder de pit. Strooi poedersuiker op de snijvlakken van de perziken.

  • DOE

    olie in de pan en leg elke gesneden kant naar beneden. Bak 1-2 minuten.

  • SERVEER

    met een schep Carte d’Or Gelateria Amaretto, Vanille & Chocolade ijs in elke halve perzik.

  • VERSIER

    met de geroosterde geschaafde amandelen en serveer onmiddellijk.