BurstingPipe

Aantal personen 9

Voorbereidingstijd
15 minuten
Afkoeltijd
0 minuten
Moeilijk
Three Star

GEMAKKELIJKE TIRAMISU

Zo snel en zo gemakkelijk! Ideaal voor een feestelijk diner; gemaakt in een half uur voor uw gasten aankomen.
  • Ingrediënten
  • 9 bolletjes Carte d’Or koffieroomijs (225 g/450 ml)
  • 100 ml koude espresso koffie
  • 100 g lange vingers (boudoirs)
  • 200 g mascarpone
  • 50 ml Marsalawijn
  • 20 g cacaopoeder
  • 9 koffiebonen bekleed met chocolade
  • Methode
  • DOMPEL

    elke lange vinger in koffie en leg ze op de bodem van een bord van 22x25cm. Giet vervolgens de espresso over de resterende lange vingers.

  • MENG

    de mascarpone en de Marsalawijn in een grote kom.

  • LEPEL

    het mengsel op de lange vingers om een laag te maken.

  • SCHEP

    9 bolletjes Carte d’Or koffieroomijs en plaats elk bolletje op de laag mascarpone om 9 delen te creëren.

  • VERSTROOI

    het cacaopoeder op het roomijs.

  • VERSIER

    elk bolletje Carte d’Or koffieroomijs met een koffieboon. Bekleed vervolgens met chocolade en serveer onmiddellijk.