BurstingPipe
Gesauteerde bananen met stracciatella

Aantal personen 4

Voorbereidingstijd
30 minuten
Afkoeltijd
0 minuten
Moeilijk
Two Star

Gesauteerde bananen met stracciatella

4 bolletjes Carte D'Or Stracciatella roomijs (200 g/400 ml), 50 g Solo
  • Ingrediënten
  • 4 bolletjes Carte D'Or Stracciatella roomijs (200 g/400 ml)
  • 50 g Solo
  • 4 middelgrote bananen
  • 100 ml Grand Marnier-likeur
  • 40 g bruine suiker
  • muntblaadjes om af te werken
  • Methode
  • SMELT

    de Solo in een grote braadpan op een middelhoog vuur. Schil de bananen, snij ze in de lengte door en bak ze gedurende 2 tot 3 minuten in de Solo totdat ze aan elke kant goudbruin zien.

  • GIET

    de likeur er bij en wees voorzichtig voor de spetters. Kook de bananen gedurende 2 minuten in de likeur.

  • BESTROOI

    de bananen met de bruine suiker en leg ze op de borden.

  • SCHEP

    een bolletje Carte D'Or Stracciatella roomijs uit en leg het op elke banaan.

  • SERVEER

    onmiddellijk.