BurstingPipe
IJs in een eitje

Aantal personen 6

Voorbereidingstijd
10 minuten
Afkoeltijd
0 minuten
Moeilijk
One Star

IJs in een eitje

6 kleine bolletjes Carte D'Or Vanilleroomijs (100 gr. / 200 ml.), 6 kleine, holle chocolade paaseieren (30 tot 40 gr.)
  • Ingrediënten
  • 6 kleine bolletjes Carte D'Or Vanilleroomijs (100 g / 200 ml)
  • 6 kleine, holle chocolade paaseieren (30 tot 40 g)
  • 6 tl citroensiroop of karamelsaus
  • Methode
  • SNIJ

    de chocolade eieren over de breedte in twee met een scherp mes.

  • SCHEP

    een bolletje Carte D'Or Vanilleroomijs in elk paasei.

  • GIET

    een beetje citroensiroop of karamelsaus in het midden van het ijs zodat het lijkt op een eidooier.

  • SERVEER

    onmiddellijk.