BurstingPipe
IJSPUDDING MET ZOMERVRUCHTEN

Aantal personen 4

Voorbereidingstijd
15 minuten
Afkoeltijd
1 uur
Moeilijk
Three Star

IJSPUDDING MET ZOMERVRUCHTEN

Een heerlijke zomers en fruitig dessert, nog meer verfrissend met Carte D’Or Vanilleroomijs.
  • Ingrediënten
  • 10 bolletjes Carte d’Or Vanilleroomijs (250 g/500 ml)
  • 4 meringues
  • 100 g aardbeien in vieren gesneden
  • 100g frambozen
  • 50g bosbessen
  • 50g aalbessen
  • 2 tl vloeibare honing
  • 4 kersen met steeltjes voor de versiering
  • Methode
  • BEDEK

    4 kommetjes van 150ml met vershoudfolie en plaats het in de koelkast.

  • PLAATS

    het Carte d’Or Vanilleroomijs in een kom en verpletter hierop de meringues.

  • VOEG

    de helft van de bessen toe en meng voorzichtig.

  • VERSPREID

    het mengsel in de 4 kommetjes en maak een uniform oppervlak. Bedek met vershoudfolie en plaats in de vriezer gedurende 1 uur.

  • MAAK

    bessensaus door de overblijvende bessen in een mixer te plaatsen samen met de honing. Mix alles door elkaar totdat u een vloeibaar mengsel krijgt.

  • DRAAI

    de bevroren ijspuddings om op dienborden en verwijder de vershoudfolie.

  • SERVEER

    elk dessert door het te overgieten met bessensaus.