BurstingPipe
IJZIG HETE CHOCOLADE

Aantal personen 1

Voorbereidingstijd
10 minuten
Afkoeltijd
0 minuten
Moeilijk
One Star

IJZIG HETE CHOCOLADE

Dit is een heerlijke winter traktatie. In de zomer kun je de warme chocolade melk laten afkoelen. Voeg Carte D’Or Vanilleroomijs toe om er een verfrissende chocolademelk van te maken.
  • Ingrediënten
  • 1 bolletje Carte D´Or Pure Chocoladeroomijs (25 g/50 ml)
  • 50 g pure chocolade, in stukjes gesneden
  • 50ml volle melk
  • 50ml slagroom
  • Een vleugje cacaopoeder
  • Methode
  • MIX

    de chocolade, melk en slagroom in een kleine pan.

  • VERWARM

    de pan zachtjes om de chocolade te laten smelten.

  • BRENG

    aan de kook zodra de chocolade gesmolten is en haal het vervolgens van het vuur.

  • SCHEP

    1 bolletje Carte D´Or Pure Chocoladeroomijs en plaats het op de bodem van een hoog glas.

  • GIET

    de warme chocolade over het ijs. Bestuif met cacaopoeder en serveer onmiddellijk.