BurstingPipe
PASSIEVRUCHT EN MANGO DELIGHT

Aantal personen 4

Voorbereidingstijd
5 minuten
Afkoeltijd
0 minuten
Moeilijk
Two Star

PASSIEVRUCHT EN MANGO DELIGHT

Dit dessert heeft een fruitige twist en is een heerlijk luchtige afsluiter van een maaltijd. Serveer met Carte D’Or Sorbet Citroen voor een frisse toets.
  • Ingrediënten
  • 8 bolletjes Carte D´Or Sorbet Passievrucht (200g/400ml)
  • 4 meringue nesten
  • 1 kleine mango, in blokjes gesneden
  • 4 passievruchten
  • Gesneden mango en passievrucht voor garnering
  • Methode
  • BREEK

    de meringue lichtjes in een middelgrote kom

  • VOUW

    de gesneden stukjes mango en Carte D´Or Sorbet Passievrucht in de gebroken meringue

  • SCHEP

    de zaadjes van 2 passievruchten en plaats ze op de bodem van 4 serveerglazen.

  • VERDEEL

    de helft van de sorbet het meringue mengsel over de glazen.

  • VERDEEL

    de zaden van de resterende 2 passievruchten over de glazen en werk af met het sorbet mengsel om 4 lagen te creëren.

  • DECOREER

    met stukjes mango en passievruchtzaden. Serveer direct.