BurstingPipe
Pavlova's met bergbraambessen en cognac

Aantal personen 4

Voorbereidingstijd
20 minuten
Afkoeltijd
0 minuten
Moeilijk
One Star

Pavlova's met bergbraambessen en cognac

4 kleine bolletjes Carte D'Or Vanilleroomijs (150 g/300 ml), 4 kleine meringuemandjes
  • Ingrediënten
  • 4 kleine bolletjes Carte D'Or Vanilleroomijs (150 g/300 ml)
  • 4 kleine meringuemandjes
  • 200 g bergbraambessen
  • 1 el cognac
  • 2 el suiker
  • bloemsuiker om af te werken
  • Methode
  • MENG

    de cognac met de suiker en voeg er de helft van de bergbraambessen aan toe. Laat dit gedurende 10 minuten trekken.

  • LEG

    een kleine meringue op een bord.

  • SCHEP

    een klein bolletje Carte D'Or Vanilleroomijs uit en leg het op de meringue.

  • WERK

    af met een lepel bergbraambessen.

  • VERSIER

    met wat bloemsuiker en serveer onmiddellijk.