BurstingPipe
Stracciatella Sundae

Aantal personen 4

Voorbereidingstijd
15 minuten
Afkoeltijd
0 minuten
Moeilijk
One Star

Stracciatella Sundae

4 grote bollen Carte D'Or Stracciatella roomijs (200 g/400 ml), 100 g Madeiracake, in dunne plakjes
  • Ingrediënten
  • 4 grote bollen Carte D'Or Stracciatella roomijs (200 g/400 ml)
  • 100 g Madeiracake, in dunne plakjes
  • 4 el cognac
  • 150 ml sinaasappelsap
  • 250 g zoete kastanjepasta
  • 2 el honing
  • 0.5 tl gemalen kaneel
  • fijn gemalen nootjes voor de afwerking
  • Methode
  • LEG

    een sneetje cake op de bodem van een dessertglas en besprenkel het met een eetlepel cognac en twee eetlepels sinaasappelsap.

  • SPUIT OF SMEER

    de kastanjepasta gelijkmatig uit over elk stukje cake.

  • WERK AF

    met een beetje honing en een snuifje kaneel.

  • SCHEP

    een grote bol Carte D'Or Stracciatella uit en leg het op het stukje cake.

  • VERSIER

    met de fijngemalen nootjes.

  • SERVEER

    onmiddellijk.