BurstingPipe
VANILLE PANETTONE

Aantal personen 6

Voorbereidingstijd
10 minuten
Afkoeltijd
0 minuten
Moeilijk
Four Star

VANILLE PANETTONE

Dit is een uitstekend alternatief voor de feestdagen met een ijs-verrassing. Gebruik Carte D’Or Amaretto en Vanille ijs om een feestelijke sfeer aan dit recept te geven.
  • Ingrediënten
  • 8 bolletjes Carte d’Or Vanilleroomijs (200 g/400 ml)
  • 1 grote panettone (14 cm, 534 g)
  • 1 tl poedersuiker
  • 1 tl kaneel
  • 1 tl bloemsuiker
  • 1 stengel rode bessen
  • Methode
  • SNIJD

    een cilinder van 10cm doorsnede in de panettone door het centrum van de cake te verwijderen met behulp van een broodmes. Hol de cake uit om een holte te creëren, maar hou de bovenkant intact. Hou de kruimels uit de binnenkant bij.

  • LEPEL

    het Carte D’Or Vanilleroomijs in de holte die je net hebt gecreëerd.

  • VERBROKKEL

    de binnenkant van de cake die je hebt verwijderd en leg deze terug op de panetonne. Leg vervolgens op een serveerbord.

  • MENG

    de suiker en de kaneel. Drapeer vervolgens over de bovenkant van de panettone.

  • ROL

    de rode bessen in de poedersuiker.

  • VERSIER

    met de bereide rode bessen en serveer.